Separatori
Please update your Flash Player to view content.
Kuteri
Please update your Flash Player to view content.
Volfovi
Please update your Flash Player to view content.
ISO

Excellent SME

 

Prevod
Web mail
Banner

O nama

Preduzeće RADOMAN doo iz Lovćenca, osnovano je 1999. godine kao SZR „METALCOOP „ Lovćenac. Kao rezultat povećanja obima posla, ubrzo je stvorena potreba za osnivanjem preduzeća koje bi prihvatilo povećani obim poslovanja, tako da se 14.08.2006. god preregistrovalo u drustvo sa ogranicenom odgovornoscu pod nazivom „ METALCOOP INOX „ Poslovno proizvodni objekti se nalaze na adresi Vuka Karadžića 7. Lovćenac.

Danas, RADOMAN doo ima 14 stalno zaposlenih ( mašinskih inženjera, ekonomiste, kvalifikovane radnike…), a po potrebi se angažuju i radnici za obavljanje pojedinačnih poslova. Naše proizvode odlikuje savremenost i trajnost, što najbolje potvrđuju zadovoljni kupci sa kojima smo ostvarili dugogodišnju i obostrano uspešnu saradnju.

Preduzeće se bavi proizvodnjom reznog alata, opreme i mašina za mesnu industriju. Godinama je preduzece poslovalo sa izuzetnim rezultatima. Svake godine je osvajalo nove proizvode i novo trziste. Pocelo je sa proizvodnjom pojedinacnih a sada i srandardnih serijskih alata za potrebe mesne industrije. Program zahteva izuzetnu veliku strucnost, i zbog toga je poslednjih godina puno ulozilo u obuku kadrova, i moze se konstatovati da postoji tim koji moze da izradi sve elemente za potrebe procesne industrije. Početkom 2009 god. preduzeće je počelo sa proizvodnjom kuter noževa. Najveći uspeh i dobitak u ovom periodu je osvajanje tržišta.

// // ]]>